Nuo cukinijos ir rūkyto sūrio sriubos iki prancūziškų sraigių

HOBIVERSE Skani studija JAUNASIS KULINARAS tęsia 10 metų jubiliejaus susitikimus!

Šia proga, „Skanios studijos“ kulinarai centro bendruomenei dovanoja 10 prasmingų susitikimų ir darbų.

Juk kulinarija – ne tik maistas, bet ir dalinimasis: žiniomis, patirtimi, geromis emocijomis.

Kviečiame HOBIVERSE bendruomenę su šeimos nariais į dar vieną gimtadienio susitikimą!

Vyks:

Susitikimo viešnia – Evelina Šeštokaitė

 

HOBIVERSE Skanios studijos „Jaunasis kulinaras” alumni klubo narė šiuo metu studijuoja trečiame kulinarijos programos kurse Lione, Lyfe institute, anksčiau turėjusiame garsaus Prancūzijos virtuvės šefo Paulo Bocuse vardą.

Dirbanti „Michelin” žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose Lietuvoje ir Prancūzijoje.

Kaip sako Evelina, kulinarija – tai ne tik maisto gaminimas.

„Būrelyje supratau, kad kulinarija gali būti jungtis, per kurią galima pažinti žmones, jų skirtingas kultūras, tradicijas“.

Registracija į renginį

Nuo cukinijos ir rūkyto sūrio sriubos iki prancūziškų sraigių (2025-03-07)

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Daugiau informacijos:

El. paštu [email protected] 

Žydrūnė Markevičiūtė, Skanios studijos JAUNASIS KULINARAS vadovė

Konstitucijos pr. 25, LT-08105 Vilnius

Vilniaus miesto savivaldybės viešoji įstaiga, neformaliojo vaikų / suaugusiųjų švietimo grupės universalus daugiafunkcinis centras.

Duomenys apie Hobiverse kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre. Kodas 305956699


© Hobiverse 2025. Visos teisės saugomos

Atsiskaitomoji sąskaita AB „Swedbank" – LT66 7300 0101 7137 2648

Iš viso 0 €