5 d. kulinarinė vasaros stovykla „Skani Jaunojo kulinaro vasara“ (8–12 m.)
Jei svajoji gaminti, bet mokslo metais nespėjai prisijungti prie HOBIVERSE „Jaunojo kulinaro“ užsiėmimų – puiki proga ištaisyti šią situaciją!
Kviečiame į tikrą kulinarinį nuotykį, kuriame ne tik išmoksi gaminti įvairiausius skanėstus, bet ir susirasi draugų.
Prisigaminsi tiek, kad dar ir parsineši į namus!
Tad kraukis į kuprinę prijuostę, knygelę užrašams ir junkis prie gardžiausio vasaros nuotykio.
Pasirinkite tinkamiausią grupę
Norime paskatinti aktyvų dalyvavimą ir šeimų įsitraukimą į vasaros stovyklas, todėl taikome šias nuolaidas:
• 10 % nuolaida broliams ir sesėms – kai stovyklas lanko keli ugdytiniai iš vienos šeimos;
• 10 % nuolaida ugdytiniui, kuris registruojasi į daugiau nei vieną stovyklą.
• Pirmam vaikui ar pirmai veiklai taikoma pilna kaina, o nuo antro vaiko arba antros ir visų tolimesnių veiklų suteikiama 10 % nuolaida.
Svarbu! Nuolaidos taikomos gyvai, atvykus į HOBIVERSE Informacinį centrą adresu Konstitucijos pr. 25, Vilnius.
Apie stovyklą:
LAIKAS:
Rugpjūčio 18–22 d. (5 dienos)
Užsiėmimų laikas: 9:00–13:00 val.
VIETA:
Sostinės vaikų ir jaunimo centras HOBIVERSE, Konstitucijos pr. 25, III aukštas, 324 aud. (Kulinarijos klasė)
AMŽIUS:
8–12 metų
KAINA:
150 Eur (5 dienos)
Programos meniu: 🥣🍫🍪
🥣 Pirmadienis. Košės ir varškėčiai
Pusryčių herojai – sotūs ir labai skanūs!
🍪 Antradienis. Saldainiai ir sausainiai
Savi saldumynai – be jokių E raidžių!
🍫 Trečiadienis. Keksiukai ir tinginys
Lengvai pagaminami desertai, kuriuos norėsis kepti dar ir dar.
🍪 Ketvirtadienis. Krekeriai ir traškučiai
Traški diena – traškūs receptai!
🥣Penktadienis. Roksai ir suktinukai
Paskutinė diena – tikriems virtuvės meistrams!
Esant nenumatytoms aplinkybėms programa gali keistis.
Su savimi reikia turėti:
- 2–3 vidutinio dydžio dėžutes maistui parsinešti bei prijuostę.
Vadovai
Žydrūnė Markevičiūtė
Aplinkos inžinierė, kuri po daugiau nei dešimtmečio administracinio darbo nusprendė pakeisti savo gyvenimo kryptį, ieškoti naujų idėjų ir paversti pomėgius profesine veikla. Jos kelionė į edukacinius projektus prasidėjo nuo darbo stovyklose „Lietuvos Atgaja“ bei programų kūrimo ir įgyvendinimo Antakalnio vaikų ir jaunimo klube, kur Žydrūnė prisiminė, kiek daug džiaugsmo teikia darbas su vaikais.
Kulinarija tapo dar vienu jos aistros lauku. Pirmąjį pyragą Žydrūnė iškepė vadovaudamasi receptu iš savaitraščio „Lietuvos pionierius“. Nuo to laiko noras eksperimentuoti virtuvėje tik augo. Ji nuolat gilina žinias lankydama maisto gaminimo ir derinimo kursus, skaitydama literatūrą bei rašydama tinklaraštį.
Šiandien Žydrūnė dalijasi savo sukauptomis žiniomis su kitais, skatindama kūrybiškumą, saviraišką ir naujų skonių atradimus tiek edukacinėse veiklose, tiek kulinarijos pasaulyje.
Daugiau informacijos:
stovyklos@svjc.lt