Iš viso 0 €

Vaiva Čaplikienė

Mano kelionė į kulinarijos pasaulį prasidėjo dar labai seniai. Esu įgijusi ikimokyklinės pedagogės specialybę, dirbau pradinių klasių mokytoja, todėl vaikų pasaulis ir jų ugdymas man yra artimas nuo pirmųjų žingsnių.
Kelionės po svečias šalis atvėrė naujų skonių ir patirčių lobyną, o domėjimasis sveikesne mityba įkvėpė kurti tinklaraštį „Virtuvinės šėlionės“. Jo skaitytojai ir bendruomenė kartu su manimi atranda, kad virtuvėje galima gaminti kūrybiškai, atsakingai ir taupiai – sunaudojant produktus 100 %.
Šio tinklaraščio bendruomenę telkiu įvairias būdais – per pandemiją drauge su kolege vedžiau smagias laidas apie maistą, skatindama žmones atrasti džiaugsmą virtuvėje net ir sunkiais laikais.
Savo receptais ir idėjomis dalinausi televizijos laidose „Gardu Gardu“, „Lamaistas“, pasirodžiau LNK televizijos eteryje, kur pasakojau apie maisto likučių panaudojimą, rodžiau, kaip virti karamelę ar pasigaminti obuolių putėsių želė. Apie mano kulinarinį hobį rašė laikraštis „Ūkininko patarėjas“, o mano receptais ir patarimais dalinasi portalas Delfi.
Aistra kulinarijai atvedė į konditerijos studijas, o žinių dabar semiuosi VESK ir Baker Street klube.
Esu ir aktyvi bendruomenininkė – organizuoju renginius, telkiu žmones, nes tikiu, kad virtuvė yra puiki vieta dalintis, jungtis ir kurti.